06 46242339 han.degroot@hetnet.nl

Kunst kiezen

Als je een doorsnee kunstuitleen binnen loopt, kan het maken van een keuze best lastig zijn. Het grote aantal kunstwerken en de vele (vaak onbekende) namen van kunstenaars maken dat er niet gemakkelijker op. Een algemeen kenmerk van de kunstwerken bij andere kunstuitleens is, dat deze allemaal vrij recent zijn. Het komt veel voor dat werken speciaal voor de uitleen en de verkoop gemaakt worden.

Nederlandse moderne grafiek

De collectie van Kunstuitleen Voorschoten bestaat daarentegen grotendeels uit Nederlandse moderne grafiek. Deze grafiek is niet recent, maar gedrukt in de periode tussen 1950 en 1990. De meeste drukken zijn in beperkte oplage gemaakt. Onder drukken moet u verstaan handgedrukte etsen, litho’s en zeefdrukken. Deze kunstwerken zijn niet voor deze uitleen gemaakt, maar gekocht op een veiling, of verkregen uit particulier bezit. Kunstuitleen Voorschoten is ontstaan uit mijn eigen verzameling.

Op uw gemak thuis uitzoeken

Het zoeken kunt u op uw gemak thuis doen. Alle informatie over de kunstwerken vindt u op deze site. Mocht u toch nog wat meer willen weten, belt u dan gerust. Ik ben u graag van dienst. (06 4624 2339).

Een andere service

De kunstwerken die u uitgekozen heeft, worden gratis bij u thuis gebracht, opgehangen en weer opgehaald. Ook kunt u ervoor kiezen om een handige rail te laten plaatsen (tegen vergoeding).

Wilt u meer weten over deze uitleen? Heeft u een keus gemaakt, of wilt u hulp bij het maken van een keus? Stuur een e-mail of bel naar Han de Groot: 06 4624 2339. Dan kunnen we een afspraak maken en kom ik vrijblijvend bij u langs.

Graag tot ziens!

Han de Groot

Vrijblijvend advies?