06 46242339 han.degroot@hetnet.nl

Welkom op kunstuitleenvoorschoten.nl

Als je een doorsnee uitleen binnenloopt, word je direct overladen met een groot aantal kunstwerken en namen van kunstenaars, die je voor het merendeel niet kent. Je wilt een keuze maken, maar dit is bijna onmogelijk vanwege de hoeveelheid en onbekendheid. Ook lijken de kunstwerken veel op elkaar. Een kenmerk van de getoonde werken is, dat ze allemaal  recent zijn. Sterker nog, veel werk wordt speciaal voor de uitleen en de verkoop gemaakt.

Deze galerie en kunstuitleen is overzichtelijker en werkt geheel anders. Van elke kunstenaar wordt in het kort zijn kenmerken beschreven. De collectie bestaat uit Nederlandse moderne grafiek. Deze grafiek is niet recent, maar werd afgedrukt in de periode tussen 1960 en 2000.   Onder afdrukken moet men verstaan handgedrukte etsen, litho’s en zeefdrukken. Deze kunstwerken zijn niet speciaal voor deze uitleen gemaakt, maar werden en worden gekocht op een veiling, of verkregen uit particulier bezit. Bovendien is de galerie en uitleen voortgekomen uit mijn eigen verzameling.

De andere service

De kunstwerk(en), die u uitgekozen heeft, worden gratis bij u thuis gebracht, opgehangen en weer omgeruild. Ook kunnen wij, tegen vergoeding een rail plaatsen. Wilt u meer weten over mijn galerie en uitleen? Heeft u een keus gemaakt, of wilt u informatie bij het maken van een keuze? Neem dan contact met mij op via email: han.degroot@hetnet.nl, of telefonisch op nummer 0646242339

Graag tot ziens!