06 46242339 han.degroot@hetnet.nl

Huurperiodes

Een kunstwerk kan gehuurd worden voor een periode van een half jaar of een jaar. Wanneer u een kunstwerk huurt voor een half jaar en u wilt het daarna langer houden, dan kan de periode verlengd worden tot maximaal één jaar.  Steeds verbindt  u zich voor een jaar als klant met de kunstuitleen. Opzeggen gebeurt schriftelijk een maand voor de afloop van het laatste termijn.

Huurprijzen

  • Waarde kunstwerk tot  € 500. Een huurperiode van 6 maanden € 25 per maand, van 12 maanden € 22,50 per maand.
  • Waarde kunstwerk vanaf  € 500 tot  € 1000. Een huurperiode van 6 maanden € 27,50, van 12 maanden € 25 per maand.
  • Waardekunstwerk vanaf  € 1000.  Een huurperiode van 6 maanden € 30 per maand, van 12 maanden € 27,50 per maand.

Er behoeft over deze bedragen geen btw betaald te worden.

Huren/kopen en direct kopen (de andere uitleen)

Wanneer u aan het eind van de verhuurperiode besluit om het kunstwerk te kopendan wordt de helft van het huurbedrag van dit kunstwerk  in mindering  gebracht van de koopprijs.  U kunt het kunstwerk ook direct kopen. De prijzen staan vermeld onder de kunstwerken bij de beschrijving.  Bij twijfel kan het kunstwerk  één maand voor proef  bij uw bedrijf opgehangen worden.

Service (de andere uitleen)

De kunstwerken worden kosteloos gebracht, opgehaald en omgeruild. Wilt u een ophangrail? Deze kunnen we voor u plaatsen. De service geldt alleen voor de regio Leiden en Den Haag. Buiten deze regio worden de kunstwerken tegen een vergoeding vervoerd. De kosten zijn  afhankelijk van het aantal kilometers.